ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΑΣΧΑ

Πασχαλινά βαζάκια με σοκολάτα.

Όλοι μας, όλο και κάποιο γυάλινο βαζάκι/βαζάκια έχουμε κατά καιρούς φυλαγμένο/α στο ντουλάπι μας. Είτε από μαγιονέζα, είτε από μαρμελάδες, παιδικές τροφές, σάλτσες κ.ο.κ. τα γυάλινα βαζάκια δεν λείπουν. Τώρα το Πάσχα είναι η κατάλληλη στιγμή να φανούν χρήσιμα και να φτιάξουμε με αυτά εντυπωσιακά κεράσματα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.  Εύκολα και γρήγορα! Να πως…

Για τα δικά μας πασχαλινά βαζάκια με σοκολάτα χρειαστήκαμε:

Πασχαλινά βαζάκια με σοκολάτα.

  • Άδεια γυάλινα βαζάκια (Στην προκειμένη περίπτωση τα δικά μας βαζάκια είχαν μέσα ταχίνι με γεύση πορτοκάλι. Αυτό μας εξυπηρέτησε πολύ καθώς τα καπάκια ήταν ήδη στο επιθυμητό πορτοκαλί χρώμα και δεν χρειάζονταν βάψιμο).
  • 1 πασχαλινό σετ με ξύλινα στολίδια
  • Πασχαλινό διακοσμητικό χόρτο
  • Πασχαλινές λιχουδιές (αυγουλάκια, λαγουδάκια, πασχαλίτσες)
  • Κόλλα σιλικόνης.

 

Πασχαλινά βαζάκια με σοκολάτα.Αφού κολλήσαμε με κόλλα σιλικόνης στο κάθε καπάκι μια φιγούρα της επιλογής μας, γεμίσαμε το βαζάκι αρχικά με διακοσμητικό χόρτο και στη συνέχεια με πασχαλινές λιχουδιές. Τόσο απλά…

Πασχαλινά βαζάκια με σοκολάτα.

 

Μπορούμε φυσικά να δοκιμάσουμε και άλλες παραλλαγές της ίδιας ιδέας και να βάλουμε σε μεγαλύτερα βάζα ολόκληρες πασχαλινές σοκολατένιες φιγούρες, στολίζοντας τα με όμορφες κορδέλες ή ταιριαστά αυτοκόλλητα.

Πασχαλινά βαζάκια με σοκολάτα.

 

Όπως και να επιλέξετε να διακοσμήσετε τα πασχαλινά βάζα σας ένα είναι σίγουρο: τα σοκολατένια κεράσματα σας δεν θα αργήσουν να εξαφανιστούν…!

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *