Ημερολόγια από ξύλινες σπάτουλες.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ημερολόγια από ξύλινες σπάτουλες.

Είναι γεγονός! Μετράμε πλέον αντίστροφα για την εκπνοή του χρόνου. Λίγες μερούλες μόνο μείνανε και το 2018 είναι πλέον παρελθόν. Με δεδομένο αυτό, η κατασκευή που αυτή τη φορά προτείνουμε είναι τι άλλο?  Χειροποίητα ημερολόγια για την καινούρια χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών… και είναι πανεύκολη!!

Χειροποίητα ημερολόγια λοιπόν στερεωμένα πάνω σε ξύλινες σπάτουλες, οι οποίες ανάλογα τα γούστα μπορούν και να βαφτούν σε οποιαδήποτε απόχρωση. Μπορεί ακόμα να γίνει πάνω τους σε διάφορα σημεία decoupage. Εμείς προτιμήσαμε να παραμείνουν σε φυσικό χρώμα και τα στολίσαμε με διάφορα διακοσμητικά. Λίγο πιο συγκεκριμένα:

Στην 1η περίπτωση κολλήσαμε πάνω στην σπάτουλα με πιστόλι σιλικόνης το ημερολόγιο, ένα ψεύτικο φυλλαράκι από γκι και χριστουγεννιάτικους φιόγκους. Στην κορυφή της σπάτουλας κρεμάσαμε με κορδονάκι χριστουγεννιάτικα κουδουνάκια και καμπανούλες.

Ημερολόγια από ξύλινες σπάτουλες.

Στην 2η περίπτωση ακολουθήσαμε το ίδιο μοτίβο με τη μόνη διαφορά ότι αντικαταστήσαμε τους φιόγκους και τα φύλλα γκι με κουκουνάρια και κλαδιά από χριστουγεννιάτικο έλατο.

Ημερολόγια από ξύλινες σπάτουλες.

Στην 3η και τελευταία περίπτωση, τυλίξαμε την ξύλινη σπάτουλα με χριστουγεννιάτικη κορδέλα και πάνω της κολλήσαμε εκτός από το ημερολόγιο, ένα τσόχινο αυτοκόλλητο και ένα κόκκινο φιόγκο από το οποίο κρεμάσαμε 2 κουδουνάκια.

Ημερολόγια από ξύλινες σπάτουλες.

Έτοιμα τα ημερολόγια μας για το νέο έτος που πλησιάζει.

Ευχόμαστε από καρδιάς να είναι για όλους μας δημιουργικό,  τυχερό και αισιόδοξο!

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *