Κλόουν από παλιά cd.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Κλόουν από παλιά cd.

Τσικνοπέμπτη σήμερα και βρισκόμαστε στο pick του αποκριάτικου ξεφαντώματος.

Εμείς, ωστόσο, έχουμε μπει σε αποκριάτικο κλίμα εδώ και μέρες, αφού τα πιτσιρίκια μας έχουν ήδη πάει στα μασκέ πάρτυ των σχολείων τους. Έχουμε βέβαια δρόμο ακόμα μέχρι να ολοκληρωθούν οι αποκριάτικοι εορτασμοί.

Στο σπίτι μας ασχολούμαστε αυτό τον καιρό με αποκριάτικες κατασκευές. Μάλιστα, τελευταία έχουμε ετοιμάσει κλόουν από παλιά cd. Σε όλους κολλήσαμε με πιστόλι σιλικόνης γλωσσοπίεστρα διακοσμημένα με washi tapes και με αυτόν τον τρόπο μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν ως

  • Διακοσμητικά αποκριάτικα stick
  • Photo props
  • Αποκριάτικες μάσκες
  • Όπως στην περίπτωση μας : χειροποίητες μαριονέτες

Ειναι γνωστή η αγάπη μας για χειροποίητες μαριονέτες (για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ).

Και τώρα ήρθε η ώρα να σας τους δείξουμε ή καλύτερα vα σας τους συστήσουμε, αφού φροντίσαμε και τους βγάλαμε και δικά τους χιουμοριστικά ονόματα.

Ξεκινάμε??

 

Ο Φίφης.

Κλόουν από παλιά cd.

Με πρόσωπο από cd, ματάκια χειροτεχνίας, μύτη από πομ πομ,  στόμα από χαρτί foam και στυλό glitter, μαλλιά από ξυλάκια χειροτεχνίας και καπέλο από χρωματιστό χαρτόνι με υφασμάτινο λουλούδι από σύρμα πίπας.

Κλόουν από παλιά cd.

Ο Χάχας.

Κλόουν από παλιά cd.

Με πρόσωπο από cd, ματάκια χειροτεχνίας, μύτη από πομ πομ, στόμα σχεδιασμένο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, μαλλιά από καλαμάκια και καπέλο από χρωματιστό χαρτόνι και λεπτομέρειες πομ πομ

Κλόουν από παλιά cd.

Ο Σάχλας.

Κλόουν από παλιά cd.

Με πρόσωπο από cd, ματάκια χειροτεχνίας, μύτη από πομ πομ, περίγραμμα στόματος από χαρτόνι foam και στόμα και φακίδες από ανεξίτηλο μαρκαδόρο, μαλλιά από χρωματιστά φτερά και καπέλο από χρωματιστό χαρτόνι foam με λεπτομέρειες από μικρά κουδουνάκια.

Κλόουν από παλιά cd.

Ο Ρούλης.

Κλόουν από παλιά cd.

Με πρόσωπο από cd, ματάκια χειροτεχνίας, μύτη από πομ πομ, μαλλιά και στόμα από σύρματα πίπας και καπέλο από χρωματιστό χαρτόνι με λεπτομέρειες από πούλιες και washi tape.

Κλόουν από παλιά cd.

Ο Μπίλιας.

Κλόουν από παλιά cd.

Με πρόσωπο από cd, ματάκια χειροτεχνίας, μύτη από καπάκι, στόμα απο κόκκινο μαρκαδοράκι glitter, μαλλιά από πομ πομ και καπέλο από χρωματιστό χαρτόνι με λεπτομέρειες από πούλιες και washi tape.

Κλόουν από παλιά cd.

…τελευταίος και καλύτερος ο Πίπης!

Κλόουν από παλιά cd.

Με πρόσωπο από cd, ματάκια χειροτεχνίας, στόμα από κουμπιά και στυλό glitter, μαλλιά από ροζ κλωστές και καπέλο από χαρτόνι glitter με λεπτομέρειες από κόκκινη φούντα και τσόχινο λουλουδάκι.

Κλόουν από παλιά cd.

Αρχική σκέψη ήταν να έχει και αυτός μύτη από πομ πομ, όμως στη πορεία αλλάξαμε γνώμη και για μύτη χρησιμοποιήσαμε ένα κόκκινο φρου φρού!!

Κλόουν από παλιά cd.

 

Και είχε πολύ πλάκα! Επισκίασε όλους τους άλλους!! Αλήθεια, εσάς πως σας φαίνονται??

Με το παρεάκι μας, τους κλόουν από παλιά cd σας ευχόμαστε : Καλές απόκριες και καλά τσικνίσματα απόψε!

Και του χρόνου!!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *