Κλόουν από βότσαλα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Κλόουν από βότσαλα.

Το pinterest είναι μία τρομερή πηγή έμπνευσης. Εκεί μπορείς να βρεις τα πάντα για τα πάντα! Αμέτρητες ιδέες για δημιουργική απασχόληση και κατασκευές. Προσωπικά το λατρεύω και το παρακολουθώ καθημερινά.

Μαζί με τα πιτσιρίκια διαλέγουμε τα pin τα οποία θέλουμε να δοκιμάσουμε. Καιρό τώρα  ψάχναμε αφορμή και ιδέες να αξιοποιήσουμε τα βότσαλα που περισυλλέξαμε φέτος το καλοκαίρι από τις παραλίες που επισκεφτήκαμε. Και βρήκαμε και από τα δύο!!

Πιστοί στο κλίμα των ημερών, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κάτι αποκριάτικο. Και τι πιο αποκριάτικο από έναν κλόουν! Την μασκότ του καρναβαλιού!

Κλόουν από βότσαλα.

Οι κατασκευές με βότσαλα δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόπο και χρόνο, όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Αν έχεις περισυλλέξει τα κατάλληλα σε μέγεθος και χρώμα βότσαλα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία.

Στη δική μας περίπτωση τα βότσαλα που διαθέταμε ήταν ιδανικά για να σχηματιστεί ένας κλόουν, ο οποίος θα έκανε το γνωστό κόλπο με τις μπάλες.

Σαν βάση χρησιμοποιήσαμε ένα παλιό ξύλο κοπής φαγητού και πάνω του, αφού σχεδιάσαμε με ειδικούς ανεξίτηλους μαρκαδώρους, βάψαμε με ακρυλικά χρώματα και αφήσαμε να στεγνώσουν τα βότσαλα, τα κολλήσαμε με πιστόλι σιλικόνης στα σωστά σημεία. Στη συνέχεια περάσαμε ολόκληρη την κατασκευή με ένα βερνίκι σταθεροποιητικό για να μην ξεθωριάσει.

Έτοιμο! Ωραίο δεν βγήκε? Εμάς μας πάντως άρεσε πολύ!

Κλόουν από βότσαλα.

Καλή Αποκριά με γέλιο και μπόλικο ξεφάντωμα!

 

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *