καδράκι με σύρματα πίπας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

3 όμορφα καδράκια με απλά υλικά.

Σαν άνθρωπος μου αρέσουν πολύ οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες. Μου αρέσουν ακόμα περισσότερο αυτές που φτιάχνονται εύκολα, γρήγορα και με απλά (πολλές φορές ανακυκλώσιμα) υλικά. Πόσο μάλλον όταν αυτές μπορείς να τις δημιουργήσεις παρέα με το παιδί σου. Άλλωστε, ως επί το πλείστον,  για το δικό του δωμάτιο προορίζονται.

Μέσα σε ένα απόγευμα λοιπόν  ξεπετάξαμε με τη Μαρίλια όχι ένα καδράκι, αλλά τρία! (είναι crafter το κορίτσι μου, χι χι).  Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε  μπορεί να τα βρει κανείς σωρηδόν και σε μηδαμινό κόστος. Στο πρώτο καδράκι χρησιμοποιήσαμε κατά κύριο λόγο σύρματα πίπας. 2-3 μονάχα υλικά προστέθηκαν ως μικρή λεπτομέρεια στο καμβά μας (μικρά υφασμάτινα λουλούδια, αφρώδη φύλλα σε σχήμα καρδιάς και ματάκια χειροτεχνίας).

 

καδράκι με σύρματα πίπας

 

Στο δεύτερο καδράκι κυριαρχούσαν τα ξυλάκια χειροτεχνίας (γνωστά και ως γλωσσοπιέστρες). Αφού βεβαίως προσθέσαμε κι εδώ μερικά κουμπάκια, μεταλλιζέ πεταλούδες και πομ πον για τσαχπινιά.

καδράκι με ξυλάκια χειροτεχνίας

 

Το τρίτο και τελευταίο καδράκι δημιουργήθηκε με υλικά από τα προηγούμενα δύο που μας περίσσεψαν και ένα ακόμα ευτελές υλικό που υπάρχει σε όλα τα σπίτια, το ρολό υγείας.

καδράκι με ρολά υγείας

Σε χρόνο ρεκόρ λοιπόν και φτιάξαμε 3 πανέμορφα καδράκια και απασχόλησα το κοριτσάκι μου ένα ολόκληρο απόγευμα. Σας το προτείνω!!

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *