μαγικό ραβδί
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Νεραϊδοκατασκευή no 2: μαγικό ραβδί!

Νεράιδα δίχως ραβδί δεν γίνεται! Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι. Πώς λοιπόν να λείπουν τα μαγικά ραβδιά από το πάρτι μας? Με την Μαρίλια προνοήσαμε ώστε όχι μόνο κάτι τέτοιο να μην συμβεί, αλλά ακόμα καλύτερα, κάθε μία από τις μικρές καλεσμένες μας να  διαλέξει από μία κούτα αυτοσχέδιων ραβδιών εκείνο που της αρέσει περισσότερο.

μαγικό ραβδί

Η κατασκευή τους απλή και γρήγορη! Ο αγαπημένος μας συνδυασμός. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή που καλείσαι να ετοιμάσεις πολλά διαφορετικά πράγματα σε πολύ σύντομο χρόνο. Το μόνο που χρειαστήκαμε ήταν: 1) πολύχρωμα ξυλάκια χειροτεχνίας, 2) κόλλα,  3) πολύχρωμα αυτοκόλλητα αστεράκια και 4) μικρά μεταλλιζέ αστεράκια.

μαγικό ραβδί

 

μαγικό ραβδί

μαγικό ραβδίΓια την πρωταγωνίστρια της βραδιάς το ραβδί που φτιάξαμε ήταν λιγάκι διαφορετικό. Κάπως μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό, όπως αρμόζει σε κάθε birthday girl.

μαγικό ραβδί

Για την κατασκευή του χρησιμοποιήσαμε stick μπαλονιού, το οποίο τυλίξαμε με χρυσή washi tape για να το κάνουμε περισσότερο αστραφτερό. Στη κορυφή του κολλήσαμε ένα χρυσό αστέρι που μας είχε ξεμείνει από χριστουγεννιάτικο στολίδι δέντρου και στο τέλος προσθέσαμε μερικές κορδέλες, για να δείχνει πιο παιχνιδιάρικο.

Όλα τα παραπάνω φτιάχτηκαν σε χρόνο ρεκόρ και με πολύ κέφι και όρεξη. Αυτό που μένει τώρα είναι οι μικρές μας φίλες να το  ευχαριστηθούν όπως και μείς…

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *